Zes kleurrijke ateliers

Hoe maak je een keuze uit die meer dan 1500 ateliers? Ga op onderzoek op de website, scroll erop los en ontdek al die bijzondere plekken. Heb je weinig scroll-tijd? Dan schotelen we je graag enkele tips en lijstjes voor, zoals deze ateliers waarin fantastische kleurkeuzes gemaakt worden. 

1

Lucas Campforts

Centraal in het werk van Lucas staat zijn belangstelling voor anatomie. Tijdens zijn artistieke proces legt hij associaties, waarbij object en lichaam onderling versmelten.

Soap
2

Greta Rochtus

Greta Rochtus puurt alledaagse beelden uit, vereenvoudigt ze zowel in vorm als in kleur. Ze laat elementen weg en tast de grenzen van compositorische abstractie af. Zo ontstaan er werken op groot formaat op papier, wat zich vertaalt in een schilderij op doek en op groot formaat.

3

Rosangela Arreaza

Rosangela vindt inspiratie in de natuur. De vormen die ze maakt zijn organisch en zweven tussen grafisch en figuratief.

4

Geert Pas

Geert (her)gebruikt materialen uit zijn dagelijks leven: karton, plastic, mousse, wol, gevonden voorwerpen... Haken is één van de technieken die hij daarbij vaak gebruikt.

Ballast_04
5

Vicky Lema

Vicky Lema is gefascineerd door geïsoleerde plekken met een ondefinieerbare sfeer. Ze vormen de inspiratiebron voor haar tekeningen en schilderijen, die ze op een collageachtige manier tot stand laat komen.

Multiple versions of myself
6

Antoine Beau Man

Antoine Beau Man richt zijn ontwerptalenten op stoffen: van het creëren van fascinerende patronen geïnspireerd door Bauhaus en de Indiaanse cultuur tot het transformeren ervan in decoratieve kussens en ambachtelijke wandkleden van onconventionele materialen zoals vinyl, touw en vilt.