Registratie

In deze stap vul je je eigen contactgegevens in en het adres van het atelier waarvan je de deuren zal openzetten voor Atelier in Beeld. Deel je je atelier met andere kunstenaars die ook deelnemen aan Atelier in Beeld? Die zal je in stap 3 kunnen toevoegen.

Gegevens atelier

In deze stap vul je de gegevens van je atelier in.

Gegevens kunstenaar(s)

In deze stap vul je de gegevens in van de deelnemende kunstenaars van jouw organisatie, collectief of atelierwerking. Dit is niet verplicht.

Overzicht

Bekijk nog eens alle gegevens vooraleer je het formulier indient.

Verplicht
Zichtbaar op uw openbaar profiel

Je staat op het punt om je in te schrijven voor Atelier in Beeld 2021. Vooraleer je start met het deelnameformulier, willen we graag nog eens nagaan of je de voorwaarden goed hebt doorgenomen. Dubbelcheck? Inschrijven maar.

  • Dit is een aanvraag tot deelname, dus nog geen definitieve inschrijving. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we je aanvraag goed hebben ontvangen. Daarna gaan wij na of je aanvraag in orde is en sturen we je een bevestiging als je inschrijving werd goedgekeurd. Ook wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet zal je een bericht ontvangen.
  • Je zal in dit formulier foto’s van je atelier en je werk moeten uploaden. Het is handig als je die al hebt klaar staan. Lees hier enkele tips om je werk te fotograferen. 
  • Werken jullie met meerdere kunstenaars in hetzelfde atelier, en zijn zij ook enthousiast om mee te doen aan Atelier in Beeld? Of ben je de verantwoordelijke van een atelierwerking? Spreek onderling af wie de inschrijvingen in orde brengt. Is er één iemand die alles in orde brengt, of schrijven alle kunstenaars zich apart in? Het kan allemaal.

Vul hieronder je persoonlijke contactgegevens in. We zullen contact opnemen via dit e-mailadres.

Vul hieronder het adres in van het atelier waarvan je de deuren zal openzetten voor Atelier in Beeld. In stap 2 kan je meer informatie over het atelier invullen.
(bv. het adres van jouw eigen huis, een gedeeld atelier, een academie of één specifiek atelier binnen een academie, een zorginstelling...)