Bart De Prest

Individueel atelier
B.Jewel.Art

Over de kunstenaar

Passie voor juwelen is mijn drijfveer. Mensen gelukkig maken, is mijn doel.
Wat in 2014 begon als hobby, leidde begin 2017 tot een zelfstandige activiteit. Ik genoot een opleiding bij vzw ’t Schakelpunt in Gavere. Algauw startte ik thuis mijn eigen atelier op waardoor ik meer en meer zelfstandig kon werken. Ik experimenteerde, zocht en groeide. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, mijn omgeving, mensen om me heen of ik laat het materiaal zelf spreken. Gedurende de jaren bouwde ik een eigen collectie op. Niet enkel vrouwen vinden er hun gading, ook voor mannen ontwerp ik juwelen. Mineralen, edelstenen en halfedelstenen zijn belangrijke grondmaterialen in mijn ontwerpen. Ik werk zowel met 925 zilver als met 14K of 18K goud, afhankelijk van de vraag.
Persoonlijk contact staat centraal. Ik ontvang je in huiselijke sfeer waar we samen aan tafel kunnen zitten en je de tijd kan nemen om jouw juweel uit te kiezen of samen te stellen. Heb je zelf een idee, dan werk ik dat graag samen met je uit tot een uniek juweel. Bestaande gouden juwelen transformeren tot een nieuw juweel, is eveneens mogelijk.
Je kan bij mij ook terecht voor trouwringen, verlovingsringen en juwelen voor andere speciale gebeurtenissen.
Wil je graag de as van een dierbare of zijn/haar vingerafdruk bij je dragen in een juweel, ook dat is mogelijk, in een bestaand model of een eigen creatie.

Ontdek de gebruikte technieken

Zet dit atelier op jouw lijst
Op jouw lijst
Click on this icon to add this studio to your list