Academie Temse - atelier grafische vormgeving

Over het atelier

De Academie en Vaktekenschool is de oudste gemeentelijke academie in Vlaanderen.
Elke week ontvangt zij honderden mensen, van alle leeftijden, in één van haar 11 vestigingen, verspreid over Groot Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands.
Wij bieden een waaier aan kunstzinnige activiteiten die je -volgens jouw eigen mogelijkheden- in degelijke, duurzame en professioneel georganiseerde ateliers, o.l.v. kunstenaars-docenten kan komen beoefenen.
Onze academie zet volop in op duurzaamheid, op alle terreinen van haar werking. Omgang met en recyclage van materialen, aandacht voor omgeving en landschap, bewust omspringen met energie en water. We letten er op, steeds meer. En zo zijn we goed op weg om de meest duurzame academie van het land te worden.
Maar ook en bovenal aandacht voor mensen. De leerling en de leerkracht, een unieke relatie die duurzaam moet zijn, zodat elk individu zich ten volle artistiek kan ontplooien.
Bezoek ons bij voorkeur als onze ateliers in volle werking zijn tussen 9u- 12u30. Welkom!


Persoonlijke verbeelding ligt aan de basis van elke kunst, ook bij de grafische vormgeving. Grafische vormgeving en illustratie is een toegepaste kunst met een functionele doelstelling: tekst en illustratie samenbrengen in een duidelijke en eigen vormtaal.

Zet dit atelier op jouw lijst
Op jouw lijst
Click on this icon to add this studio to your list